If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И новия съединител буксува при як напън . Отделя си екстра, ноо при газ до дупка си при плъзва, дали не са дошли множко конете? Имам помпа за отремонтиране (пропада педала), това дали има някаква връзка
Е това е от мойта тема, когато избоксува стария съединител . Иначе тоя е турско валео, уж подсилено, на кутията пишеше, че става за 147 и капа. Абе то буксуването стана веднага след смяната, така като помисли човек сигурно трябва да мине малко време да си легне феродото като хората
Е това е от мойта тема, когато избоксува стария съединител . Иначе тоя е турско валео, уж подсилено, на кутията пишеше, че става за 147 и капа. Абе то буксуването стана веднага след смяната, така като помисли човек сигурно трябва да мине малко време да си легне феродото като хората
Няма такъв филм с лягането тва да не е жена да го ухажваш
Няма такъв филм с лягането тва да не е жена да го ухажваш
Е явно ше си ускорявам като немска баба със сто и деведесекта
---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 18:05 ----------
Иначе един приятел, фен на немските марки (вече се ослушва за 166 ) след едно кръгче разправя - леле батее, това ускорява като 240 коня бензин ( а не е като да не е карал яки резачки )
Упсс верно е твоя темичката. Ами аз мисля там съм казал всичко. А щом е пишело на кутията за 147 ясна работата. Така ще улегне че след 5000км ще е пак за смяна
Упсс верно е твоя темичката. Ами аз мисля там съм казал всичко. А щом е пишело на кутията за 147 ясна работата. Така ще улегне че след 5000км ще е пак за смяна
Аууу, пепел ти на устата . Е капата е същата работа като 166-ката, дано да поизкара повечко
Верно е ясна работата-съединителя аз го поръчвах от "Т&Н кар".Умишлено им казах за каква кола го взимам.Аз забравям,че марката Валео съществува.ЛУК е марката.Валеото да си го качва monseur Minett на техните кибитки.
"Fichtel&Sachs" е оригинала,монтиран преди години на 75.Жабарите с боринка ли са ги търсили гадните Валео изделия,че и турски,не знам.Има случаи на Опели с ЛУК съединители,които имат по 500000км.
Верно е ясна работата-съединителя аз го поръчвах от "Т&Н кар".Умишлено им казах за каква кола го взимам.Аз забравям,че марката Валео съществува.ЛУК е марката.Валеото да си го качва monseur Minett на техните кибитки.
Comment