Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко инфо за смяна на съединител ако може

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И новия съединител буксува при як напън . Отделя си екстра, ноо при газ до дупка си при плъзва, дали не са дошли множко конете? Имам помпа за отремонтиране (пропада педала), това дали има някаква връзка
    166, 2.4 JTD'00

Comment

Какъв съединител сложи.
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37372
      Ето тука мисля имаше някакви обяснения, сега бързам но после ще погледна бях писал за съединителите при чипосани 166-ци

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
        Какъв съединител сложи.
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37372
        Ето тука мисля имаше някакви обяснения, сега бързам но после ще погледна бях писал за съединителите при чипосани 166-ци
        Е това е от мойта тема, когато избоксува стария съединител . Иначе тоя е турско валео, уж подсилено, на кутията пишеше, че става за 147 и капа. Абе то буксуването стана веднага след смяната, така като помисли човек сигурно трябва да мине малко време да си легне феродото като хората
        166, 2.4 JTD'00

Comment

Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщение
          Е това е от мойта тема, когато избоксува стария съединител . Иначе тоя е турско валео, уж подсилено, на кутията пишеше, че става за 147 и капа. Абе то буксуването стана веднага след смяната, така като помисли човек сигурно трябва да мине малко време да си легне феродото като хората
          Няма такъв филм с лягането тва да не е жена да го ухажваш
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
            Няма такъв филм с лягането тва да не е жена да го ухажваш
            Е явно ше си ускорявам като немска баба със сто и деведесекта

---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 18:05 ----------

Иначе един приятел, фен на немските марки (вече се ослушва за 166 ) след едно кръгче разправя - леле батее, това ускорява като 240 коня бензин ( а не е като да не е карал яки резачки )
            166, 2.4 JTD'00

Comment

Упсс верно е твоя темичката. Ами аз мисля там съм казал всичко. А щом е пишело на кутията за 147 ясна работата. Така ще улегне че след 5000км ще е пак за смяна

Comment

Упсс верно е твоя темичката. Ами аз мисля там съм казал всичко. А щом е пишело на кутията за 147 ясна работата. Така ще улегне че след 5000км ще е пак за смяна
                Аууу, пепел ти на устата . Е капата е същата работа като 166-ката, дано да поизкара повечко
                166, 2.4 JTD'00

Comment

Верно е ясна работата-съединителя аз го поръчвах от "Т&Н кар".Умишлено им казах за каква кола го взимам.Аз забравям,че марката Валео съществува.ЛУК е марката.Валеото да си го качва monseur Minett на техните кибитки.
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

а някой слагал ли е съеденител на SACHS..?
                    Alfa Romeo 166 2.4JTD 136 HP

Comment

Първоначално публикувано от kosakov5 Покажи съобщение
                      а някой слагал ли е съеденител на SACHS..?
                      "Fichtel&Sachs" е оригинала,монтиран преди години на 75.Жабарите с боринка ли са ги търсили гадните Валео изделия,че и турски,не знам.Има случаи на Опели с ЛУК съединители,които имат по 500000км.
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                        Верно е ясна работата-съединителя аз го поръчвах от "Т&Н кар".Умишлено им казах за каква кола го взимам.Аз забравям,че марката Валео съществува.ЛУК е марката.Валеото да си го качва monseur Minett на техните кибитки.
                        Кой е по-скъпия от двата
                        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                          Кой е по-скъпия от двата
                          Не винаги по-скъпото е по-добро.Усилен бил-ташаци!
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

здавеите

може ли някои да ми даде информация ,при откачена вилка на аксиалния лагер ,трябва ли да свалям скоростната кутия за да я захвана отново.

Comment

да
                              АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
                              LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
                                да
                                А не зависи ли случайно от това в какво положение е зегерката
                                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                                sigpic
                                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                                X